Mrs Smith

Our client knew she wanted a new kitchen and loved what we had on display in our studio, but was very open to ideas. The existing space was a kitchen/diner with a previous extension that was a utility area but the floor in this section was lower. We designed the kitchen to unify the space raising the floor to the same level. Mrs Smith was delighted with the design and opted for a mixture of Stone Lacquer and Fine Line Grey Veneer. We undertook the entire project, including porcelain floor tiles throughout and even a funky radiator in the dining area.

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Comments are closed.